Dagens påpekande och åsikt

Människor förändras hela tiden. Det behöver inte betyda något dåligt. Vi förändras alla hela tiden. Jag är inte samma person nu som jag var när jag var tio år gammal. Och jag kommer förmodligen inte vara samma person när jag är tjugo år gammal som jag var när jag var sexton. Det kommer alltid att vara jag, Lovisa Kling.  Man får nya erfarenheter, man får nya perspektiv och man lär känna nya människor:)


Lillördag

Inatt sov jag hos Therese. Haha det var väldigt spontant kan jag säga och lika så filmkvällen samma kväll. Klockan kan väl ha vart runt sju eller halv åtta när vi bestämmer att vi ska kolla på film hemma hos Therese:P Jag slänger ihop en väska med grejer, äter middag och åker till hem till Tess helt enkelt:) Vid bp möter jag Calle och Valle som följde med dit också. Jacob och Therese var redan där. Haha knasigt. Vi försökte tränga ihop oss hennes säng, 5 pers i en säng som det är tänkt för att en person ska ligga i, det gick väl sådär:P Jaja hur som helst, det var gårdagens kväll. Idag var det en helt vanlig skoldag. Jag började klockan åtta vilket var mindre roligt. Sedan så efter första lektionen tror jag det var så åkte vi några till Mc Donalds och köpte frukost:)
Mc Donalds har världens godaste frukost!

Tisdag och den 29:e september

Har kommit hem ifrån skolan nu och satte precis på mig mina super sköna mjukisbyxor:) Egentligen måste jag plugga nu men det är så svårt att slita sig ifrån datorn och tv:n. Jag sitter och töntar framför facebook istället jag:)
Skolan var helt okej idag, lite smårolig ibland:)

Förövrigt känner jag att jag vill att något ska hända, kan inte någon komma med värsta stora feta överraskningen eller nått! Något spontant!
Snart är det helg och jag känner för fest. Kanske skulle träffa två tjejkompisar ifrån min förra klass och festa. Roligt i så fall, samma humor och alltid lika roligt:) Vad händer ikväll då..jag ska nog ringa Matilda och fråga om hon vill ta en promis eller nått, det var längesen jag träffade sötnosen nu:( i miss her. Om inte annat blir det självklart Idol, jag är och kommer nog alltid att vara en Idolnörd:). Nästa år ser ni mig där stå där;) haha nej men..jo det gör ni visst:)


Fint

Call it love, call it lame, call it joy, call it pain. But i fell, call it boy what you may.

What to do?

Jobbigt läge...irriterande!


Skolan

Vi har historia lektion, det är så intressant.. -.-


Brist på fantasi?

I lördags så bar det av hem till Sigrun. Vi åt middag, skrattade, dansade och hade det ällmänt trevligt:)  Idag är det söndag, veckans segaste dag verkligen. Jag vaknade vid halv ett med Sarah och Isa. Vi åt frukost vid två tiden tror jag:P Jag kom hem vid halv fyra idag och tills nu har jag suttit vid datorn, kollat lite på tv och pluggat.
Det har varit en väldigt lyckad helg, rolig fredag, rolig lördag och en skön söndag med lite söndags ångest, men det hör väll till:)
Ikväll ska jag färga håret, jag hade tänkt lägga i mörkbruna slingor. Jag gillar förändringar och jag har haft mitt hår såhär som jag har nu väldigt länge:)



Elin och Therese från i fredags, de är för söta!

Inspark

Igår var det fredag och inspark som gällde! Vi började hemma hos Therese. Det var egentligen en liten nollning innan men vi valde att  stanna hemma hos Therese isället. Sedan drog mot insparken. Vi var i en lada i Blackeberg, det fanns ett dansgolv och en chillvåning och alla sprang väl i stort sätt runt kors och tvärs hela tiden. Det var grymt roligt att det var så mycket folk där och att man fick lära känna nya ansikten lite bättre:) Ikväll ska jag hem till Sigrun och det är lite partaj där:) Jag tog rätt mycket bilder igår, ni får lite smakprov här.











Love

I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

 


092209

Har inte haft ork eller tid för att blogga förens nu. Igår så följde jag med Moa till stallet och jag fick testa att rida hennes häst, Benjamin:) Det var inte det lättaste till en början eftersom jag är så van att rida stora hästar och han var en ponny men det roligt. Dagen idag var rätt rolig faktiskt, det var mycket skratt! Vår första lektion var drama, vår grupp spleade upp en pjäs som jag går satt och log åt på bussen hen idag, haha den var lite smårolig.
Det är förresten inspark på fredag, hoppas det blir lyckat:)
Förutom en del roligt så är känlsan ensam just nu. Jag känner mig ensam. Jag saknar många och mycket.



Sommaren för två år sedan!


Vallentuna över helgen

Jag har inte kunnat blogga förens nu. Jag har varit och är fortfarande hamma hos Sussi, min gudmor, i Vallentuna. Igår hyrde vi film och hade filmkväll hemma hos henne, tyvärr hyrde vi världens sämsta film:P
I fredadgs träffade jag Tilda, vi hade det jättemysigt. Det känndes som om det var 100 år sedan jag såg henne sist. Nu träffar vi ju inte varandra på dagarna längre som vi gjorde när vi gick i tappen. Vi gick en mysig promenad och snackade sedan kollade vi på Idol och hade lite filmkväll:)
Nu ligger jag i soffan och jag är super trött! Jag ska nog ta och sova lite snart faktiskt, skönt!



Hampus



Sebastian



Agnes



Just det,vi bakade också:D



En fin överraskning ifrån Sussi:) Tack!


Detta var då lite bilder ifrån helgen, och de är tagna med min nya kamera! Den här har jag nu som är på bilden ovan, en svart:)


PAAAAARTY


Freeeedag

Det känns som ingenting går min väg just nu..det känns mindre bra. Men det är fredag och det är helg, jag vill festa! Ett plus det i alla fall.


Kärlek



Tänk att tiden kan gå så fort. Det här var skolavslutingen sjuan eller åttan, alla vi åtta tjejer.
Jag älskar och saknar er


Skön dag

Hello everyone! Jag slutade klockan tolv idag vilket var skönt. Så jag och Moa åkte in till stan och mötte upp Elin. Hon shoppade lite och vi tittade också runt fast utan att köpa något denna gången. Sarah begav sig också in mot stan så vi mötte upp henne också efter en stund. Vi åt och hade det almänt trevligt:) Vi träffade också Olivia och Therese ifrån min klass och stod och snackade lite med dem också. Vid halv fem tiden var det dags för mitt att bege mig mot skolan igen för utvecklingssamtal. Det gick bra, helt ointressant egentligen, man har inte så mycket att prata om när skola precis har börjat.
Nu sitter jag här vid vår dator i arbetsrummet för min bärbara har fått virus:( Den går bara att andvända i typ 5 minuter sedan lägger den av. Ikväll är det Idol, woho! har pratat med Matilda om att vi kanske skulle ses ikväll och ha lite mys med Idol och tv:)







Mina nya skor kommer från Deichmann ( Haha mina nya skor gör sig inte bra på bilden här, de ser ut som om jag går runt i ett par sockor eller morgon tofflor haha)

Jeans, Lewis
Kofta från Vero Moda
T-shirt från H&M
Väska från H&M

Shopping

Idag mötte jag upp mamma coh vi tog en sväng i  till stan och ägnade några timmar åt mysig shopping och middag:) Vi åt middag i Kungshallen och jag beställde in en stor tallrik med nudlar med biff och kyckling, mums:) Höstmodet är så snyggt! (haha appropå vadå?) Något jag har fastnat för är stora stjortor med en snygg stor mysig kofta över sedan så pälsvästar är riktigt snyggt (såklart fuskpäls! Aldrig att jag tar på mig ett klädesplagg med äkta päls) 





 

Inte alltid så lätt att komma på en intressant rubrik

Jag har nu precis varit hos frisören. Mitt första intryck var att det inte var snyggt men så är det alltid, men sedan när man kommer hem och tittar sig i spegeln i lugn och ro så är det kanske inte så tokigt i alla fall:) Jag klippte upp det med en liten snedlugg på ena sidan, jag behöll längden hyffsat i alla fall. Elin kom ju hit på eftermiddagen och vi gick ut och hoppade studsmatta och skrattade, med Elin skrattar man alltid vill jag lova:) 





Jag tog ganska många bilder så jag lägger upp resten om någon timme. De tar tid på sig dessa bilder för att laddas upp. Nu ska jag ta en promenad med hunden och mamma:)


 

Det blev en kort skoldag

Jaha då sitter man är hemma igen då:) När jag kom till skolan fick jag reda på att vi skulle bara ha en lektion sedan skulle vi få sluta föra dagen! Inget jag klagar på:) Elin kommer hit efter att hon slutat, sedan så ska hon följa med mig till frissan:) Jag ska klippa mig vilket är på tiden, det behövs verkligen nu.

Godmorgon!

Skyna skynda till skolan. Nu har jag inte all tid i världen utan närmare bestämmt 6 minuter på mig för att skriva klart det här inlägget. Vad var det jag ville säga egentligen...ehm typ..Godmorogn:D


Snyggt i höst & vinter

Antingen tycker man att Uggs är otroligt fult eller så tycker man att det är otroligt snyggt. Jag tycker det sistnämda! Det är grymt snyggt. Uggs är liksom en snyggful grej. Men det blir absolut fel om man inte kan klä sig snyggt i övrigt, då blir det pannkaka av allt:) De är snygga, mysiga och otroooooligt sköna:)



Hur sött är inte det här!





Jag har dessa jag fast beige:)


Just fan, engelska läxan!

Engelska läxan måste jag skicka in till min lärare nu nu nu! Det hade jag glömt, jag måste skriva klart det sista men det går fort:) Kanske ska träffa Isa senare idag också. Jag hinner, men frågan är om hon hinner, läste nyss på hennes blogg att hon också har plugg som måste göras...


What should I do?

Byta. Inte byta. Byta. Inte byta. Byta. Inte byta. Byta. Inte byta...byta?

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra, tiden rullar iväg så fort så att jag inte hinner med. Det har nu gått över en månad sen jag började på Högland. Jag kunde inte föreställa mig något speciellt utan jag hoppades att det skulle bli bra bara. Nu har det ändå gått en ganska lång tid och jag kan väll inte säga att jag är nöjd, snarare tvärtom. Det är söndag, segaste dagen på veckan och jag känner att jag har vaknat på fel sida idag. Jag gjorde även bort mig igår, vilket jag har tänkt på rätt mycket. Men en grej jag alltid har i bakhuvet varje gång jag känner att jag gjorde bort mig, gör något pisammt eller kräcker ut mig något som jag absolut inte skulle ha gjort. Då tänker jag alltid att livet är för kort för att gå runt och skämmas och ångra saker. Det går inte att spola tillbaka tiden så varför ska jag gå runt och ångra och slösa min tid på det. Det ändå omöjligt att få det ogjort så gör något roligt av det i stället och skratta med dig själv nästa gång du gör bort dig:) Okej det var inte det jag ville berätta egentligen. Jag har som sagt väldigt svårt för att bestämma mig för hur jag ska göra!


En snabb tripp till stan

Elin och Sarah sov över här i natt. När klockan var runt tre gick vi och la oss efter att ha ätit upp våra härliga nattmackor:) Och det resulterade till att vi vaknade vid typ tolv och gick upp och åt frukost vid ett. Sarah begav sig hemåt rätt så fort så jag och Elin ägnade någon timme åt att halvsova vid datorn på mitt rum. Sedan så fick jag ett sms av Martin, han hade tydligen frågat hela Stockholm om det var någon som ville följa med honom in till stan och köpa ett par converse och käka lunch:p Och jag och Elin hade ju som sagt inte så mycket för oss så vi begav oss in till stan och mötte upp Martin. Vi satte oss på ett café och hade det mysigt och snackade:)
Nu sitter vi här igen och ska snart äta middag. Min hotmail ploppar hela tiden pågrund av att vi håller på att planera en fest inför nästa helg (förhoppningsvis!). Vi hoppas såklart på det bästa!



Hej jag tycker du är söt:)



Den satt bra:)



Dagens klädval


Heeeeeelg

Heeeeeeeeeeelg and i´m reday to party!

Nollning och freeeeeedag

Vi hade nollning idag och det var faktiskt roligt! Tvåorna hade fixat det riktigt bra. Vi hade det på skoltid ute på stora ängen och lärarna var med, vi trodde innan att det inte skulle bli så pass roligt eftersom lärarna var närvarnade, men det belv tvärtom, vilket var lyckat! Det snackas också om att tvåorna ska fixa en nollning utanför skolan också, roligt i så fall! Idag så var vi indelade i olika lag och vi vårt lag var riktigt grymma! Vi skille gå runt till olika stationer och på vissa var det riktigt äckliga grejer vi skulle få göra men de flesta var bara roliga! Jag hade turen med mig idag så det "värsta" jag fick vara med om var att jag fick massa kaviar på min mage som Hampus skulle slicka av:P Det var inte det trevligaste man det fanns värre grejer! Men nog om det nu. Det är heeeeeeelg nu vilket är galet najs! Jag är partysugen!

Planering kanske är något att fundera på...

Jag kom hem till Sarah vid kvart över nio vilket var planerat och nu 1 timme senare sitter jag här hemma igen:p Jag skulle egentligen sova hos henne men när jag kommer dit tittar vi närmare på våra scheman och ser att hon börjar mycket tidigare än mig så det skulle blir alldeles för krångligt. Det hade varit så mysigt men vi får ta det en anna gång istället:)
Min beställning ifrån H&M kom idag, woho:)






Dagens snygga klädval

Idag gick jag klädd såhär:)



Jag ser lite ihoptryckt ut på bilden men det får vi ta:)

Klänning från Filippa K
Skor från DinSko
Leggings från H&M
Svart kofta från H&M


Behandla andra som de själva vill bli behandlade...

...det uttrycket tycker jag om. Idag blev jag både ledsen och arg för att personen behandlade mig väldigt dåligt. Jag behöver varken ta upp personen eller anledingen men är ni själva i den situationen så säg till. Ni bestämmer själva hur ni vill bli behandlade. Och var inte rädda för att säga ifrån även om ni sitter i grupp och ni tror att resten av grupen ska tycka något konstigt om er efteråt. Det viktigaste är att ni själva vet vem ni är!

Här kommer lite fina bilder ifrån min och Elins myskväll igår:)



Onyttiga:D






Myskvällar mitt i veckan är härligt

Elin är nere och gör i ording sin middag, det blev skinkmackor för henne ikväll till middag. Hon ska sova här ikväll, vi ska ha myskväll med Idol, godis och sedan ska vi göra hårinpacking! När Elin har ätit upp ska vi bege oss till konsum och köpa lite godis:)




Elin:)


Idol time

Ligger nu i soffan med popcornskålen i knät. Idol 2009 har precis börjat och jag sitter bänkad och har det mysigt med min syster:)




Love

Ikväll är det säsongspremiär av Idol! Jag är en Idolnörd så jag kommer sitta bänkad framför tv:n ikväll, det är ett som är säkert:)
Förövrigt så ska jag börja lägga ut dagens outfit-bilder, själv tycker jag det är roligt att läsa bloggar som lägger ut bilder på dagens outfit. Det är speciellt roligt därför att man får så mycket insperaion själv.


Att fatta beslut är inte alltid lätt

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Jag borde egentligen plugga men alla är lite busiga med pluggandet ibland och jag är det just nu:) (eller rätt ofta). Men hur som helst...beslut är som sagt inte det lättatste att fatta ibland och jag kan inte fatta mitt beslut. Jag funderar nämligen på att byta skola. Jag trivs inte riktigt och känner bara inte att det känns helt rätt. Det gjorde inte det första skoldagen och har inte gjort sedan dess heller.



Vänner är inget man klarar sig utan

Dålig uppdatering ifrån min sida. Det här ska förbättras. Varför skapar jag alltid nya bloggar om och om igen men uppdaterar på betyget IG? Ja jag får skärpa mig helt enkelt:)
Kvällen igår var verkligen lyckad ifrån min sida. Det var underbart att få träffa hela tjejgänget samlade igårkväll. Vi träffades inne i stan vid 18.00 tiden igår, och visst känner i varandra så väl att vi visste att det skulle ta oss ungefär sådär 1 timme att bestämma resturang. Hehe ifrån Kungsgatan till Sveavägen till massa andra av Stockholms gator, men tillslut hamnade vi på Drottninggatan där vi satte oss på en mysig Thai-resturang. Det var verkligen fint där inne, det är ett ställe vi ska ha i minnet till nästa gång vi går ut och äter. Efter ungefär 3 timmars mysigt pratande och middag begav vi oss hemåt (undra om de tröttnade på oss, för det var länge vi satt där!) Äsch de lär få göra det igen:) Jag är nöjd med kvällen som var igår och längtar redan tills nästa gång!



Här har vi en människa som alltid lyckas bli bra på bild, sötnos vad har du för knep?



Lägg era blickar på söta Sarah, Isa och Elin så blir alla nöjda:)

Bilderna är lånade ifrån Sarah!

RSS 2.0