!?

Det går inte att ladda upp bilder på blogg.se för mig!!!

Snyggt

Jag var precis inne på Kenzas blogg och fick se några av hennes egendesignade skor. Dem är riktigt snygga må jag säga:) Hon har lyckats riktigt bra tycker jag. Av de skorna som är med på bilden kan jag inte välja ut en favorit, alla tre är verkligen så himla snygga. Hon har designat ett antal till i samma kollektion men de var dessa tre man fick se. Lovely!

(Den förbaskade bilden vill inte visas..:P)


Grym


Dålig uppdatering

Jag har varken haft tid eller ork att blogga den här veckan tyvärr. Helgen har har vart helt okej. I fredags var vi alla åtta tjejer hemma hos Millan på tjejmiddag, det var mysigt. Igår så var det meningen att vi skulle på en fest men sedan blev det jättekrångligt så det slutade med att vi ängande vår kväll åt att vandra runt i alvik, helt knas.  Sedan orkade vi inte längre så vi bestämmde oss för att åka hem istället. I fredags sov jag hos Isa och hon sov hos mig igår:)
Min mobil blev förresten mosad av bussen i gårkväll, bussjäveln körde över den:(
Haha detta inlägget blev ju roligt men vi kör en ny start i morgon. Måndag, ny vecka och ny start:)

Godnatt & sov gott

Orkar inte skriva ett längre inlägg idag. Så det får bli puss och godnatt så hörs vi imorgon:)


Party



Grym partylåt som remix!


Skön dag=)

Jag har nu ätit upp min middag och satt mig här. Det blev shopping idag med Elin efter skolan. Hon är så rolig hon, alltid skrattar man så att man får ont i magen=) Jag kom hem med en klänning/blus och smycken m.m.
Som jag har sagt förut så tittar jag på "Ensam mamma söker", haha nörd jag vet=) Men i alla fall när jag sitter på 12:an (nockebybanan) så kliver Marcus ifrån programet på, det var lite roligt. Tess började sjunga melodin som är i början av programet. Haha synd att han inte hörde bara, skulle vart kul! Annars så ska jag börja skriva på min novell nu, den ska vara klar på onsdag. Kommer nog inte hinna med det...



Lägger in bilden på klänningen vid tillfälle, kameran krånglar just nu och orkar inte hålla på och fixa och trixa:)

Söndagskväll

Gårkvällen var mysig. Filmen vi kollade på var superbra men lite sorglig. "Pojken i randig pyjamas" handlade om andra världskriget. Man blir så förbannad när man sitter i soffan och har det bra och så kollar man på idioterna på filmen. Det kliar finglarna och man vill bara hoppa in i filmen och rädda de stackars människorna. Ibland när man ser sånna filmer tänker man ju att det bara är en film, men det hemska är att detta har ju faktiskt hänt.

Nu sitter jag framför datorn bara och jag kom hem för ett tag sedan. Jag träffade Mio och Tilda vid tre tiden och fikade i Alvik=) Bredvid oss inne på cafét satt det en man som var 50-60 och tjej som kanske var 40. Mannen sitter verkligen och störttgråter och försöker prata med tjejen som sitter och lyssnar. Vi gissade på att det var hans dotter. Under hela tiden vi satt där grät han och vi satt väll där i typ 1 timme och lite mer. Han var inte konstig eller så, de såg ut att vara helt normala. Jag tyckte det var lite jobbigt, förmodligen var det något som hade hänt och jag tycker det är så jobbigt att se människor ledsna. Ja nog om det. Vi hade det mysigt och drack varm choklad och åt chokladboll, äppelkaka och smörgåsar:)
Ikväll ska jag nörda mig och kolla på "Ensam mamma söker"=) Jag måste erkänna att jag tycker att det är bra, haha. Men nu ska jag ta en promis med hunden och vänta på att alla i min familj ska komma hem, är helt ensam är hemma men det är skönt:)

Vi hörs!




Lördag

Hej alla! Igårkväll träffade jag Sarah och Tilda en stund, sedan kom isa också. Vi gjorde i stort sätt ingenting faktikst. Isa sov över här inatt också, det var mysigt! Ikväll så var det plnerat att vi skulle till en fest i Alvik men jag är fortfarande lite sjuk och jag känner bara inte för det ikväll. Det kommer fler festtillfällen, så som nästa helg så vi kör på det istället:) Men jag, Sarah och Elin som skulle iväg tar det lungt hemma istället. Vi ska kolla på en film och matchen tror jag. Filmen är "Pojken i randig pyjamas", hört att den ska vara bra=)
Imorogn ska jag in till stan och fika med Tilda och Mio. Det ska bli mysigt att träffa dem igen men det tyvärr bli en kortis för jag måste hem och plugga också (om det nu kommer att gå)...

Vi hörs. Puss


Hemma

Jag är hemma idag för att jag är förkyld. Jag valde att sova ut och vila istället för att gå till skolan idag. Jag vill inte bli ännu sjkukare inför helgen. Jag har i stort sätt vart sjuk hela veckan och ändå dragit iväg mig själv till skolan.
Jag har du ju tänkt läsa lite också i de två böcker vi har att läsa, en i svenskan och en i engelskan. Är det bara jag som hatar att läsa böcker? Jag skulle vilja tycka om det men det är ju så tråkigt:P Det kanske helt enkelt är så att jag bara inte har hittat en bok som jag har fastnat för. Men det finns ju folk som letar efter nya böcker hela tiden, när de har läst ut den ena så letar de efter en ny spännande bok. Nej inte min grej bara. Däremot är tidningar jätteroligt att läsa! Kanske är det för att det är lite mer att titta på, bilder och annat istället för bara ren svart text rakt igenom.
Jaja nog snackat om det nu! Ikväll ska jag träffa Sarah och vi hoppas på Isa också! Vad vi ska göra är inte riktigt bestämmt ännu.


=)



Charmigare och gulligare kille får man leta efter! Och snyggare också för den delen=)


Jag vill dit!

Klockan är sju och det är redan mörkt ute, kolsvart. Det här gillas inte! Som tur är så ska vi förhoppningsvis åka till Gran Canaria på höst eller jullovet:) Det gillas däremot lite mer:) Jag och mamma  ska förmodligen åka dit själva och vi har kommit överrens om att vi ska ha en ta det lungt vecka. Sova, äta, bada och sooooooooola! Fan vad njas säger jag bara! Inget att tänka på, inget som behövs göras eller planeras, bara vara och ta det lungt.



Hösten är mysig men detta..mmh..sooool och värme! Bilden är ifrån när vi var på Gran Canaria 08.


Ännu ett byte:)

Har precis färgat håret mörkare:) Typ mörkbrunt. Och snyggt blev det också:)


I dont understand

It´s feels bad. Real bad. Att det aldrig ska gå min väg när det gäller det här. Det är bra till en början sedan blir det bara krångel av allt. I´m sick of it! So fucking sick of it! Det är inte ofta jag bryr mig men jag börjar fan tröttna..Jag vill bara skrika av mig allt! Så jävla trööööööt på det!


Time

I morgon är det onsdag! Går inte tiden otroligt fort? Det är fredag om två dagar liksom, det var ju fasen fredags igår känns det som.  Och om en vecka har jag gått åtta veckor på gymnasiet. Nu är det höst och kallt ute, det var ju nyss jag hade sommarlov. Snart börjar det väl snöa också och det är dags för julklappar och allt. Ne lite tid är det kvar tills de dagarna kommer, men det är inte mycket!
I morgon ska jag åka in till stan efter skolan och träffa Sarah och Isa. Det ska bli mysigt ♥


I like it



Jag kan inte sluta lyssna på den. Den är beroendeframkallande!:)


Ännu en ny vecka

Jag vet inte hur länge jag har suttit här vid datorn:P Väldigt länge i alla fall, jag är inte den bästa på att ta tag i mitt plugg i alla fall. Jag pratade med Sussi i telefonen nyss och hon har bokat tid hos en modellargentur:) Det ska bli roligt faktiskt att testa på det och se vad dem säger, det är ju något helt nytt för mig! Det är alltid roligt att få testa på nya grejer. Jag har absolut inga förväntingar och ser det bara som en rolig grej:)
Min söta mamma kom precis hem med tidningar och lite annat roligt till mig så ikväll blir det myspys och att ta det lungt. Men innan det ska jag försöka övertala mig själv till att gå ut och springa en snabbis.

Grymt duktig och bra!

 


Lördag

Jag ligger nu soffan hemma hos Sussi med datorn i knät. Efter skolan igår åkte jag in till stan med Olivia och Sarah, det blev lite fina köp. Jag ska åka in igen med två kompisar eftersom jag inte blev klar:)
Gårkvällen var rolig, vi åkte till någon fest i stora mossen. Jag säger som S och I, det var roligt men mer än så orkar jag inte säga, men kul var det:)

Ikväll så ska vi ha myspys hemma här med hundarna Sussi och syrran och kolla på "Rally brudar" tror jag att det var:)



Min nya snygga och balla plånbok/väska:)




Do it



Att älska sig själv är en början på en livslång romans

Insperation


RSS 2.0